Get your own Digital Clock

HAI SAYA NOR AFIQAH BINTI NOR AZMI. SI KATIK YANG GARANG PLUS PLUS COMEL .. SORRYLAH BLOG IEYKA TAK BERAPE CANTIK SANGATLAH.. HOPE KORANG SUDI NAK FOLLOW BACK YER ..

Friday, 22 June 2012

PEEHHHH ..... PANAS NYER HATI AKU ... TAH MACAM MANE BOLEH LUPEW PASSWORD BLOG AKU SENDIRI ....

assalamualaikum ....

korang tau tak hari nie aku terlupew password BLOG aku sendiri,, masyaallah,,, bende simple pown boleh lupew .... tu lah asyik ingat dekat yayang aku jew .... dasarrr ... time-time aku excited nak story morry pasal sukan semalam ler kepale otak aku nie lupew nie lah,, lupew tu lah ... isshhh rase geramm gilerr2 ... so sekarang aku dah dapat buat yang baru aku nak cerite pasal hari sukan tahunan sekolah aku semalam ... tau tak aku sebenarnyer x masok pown kawad untuk hari tu,, tapi bile dipujuk-pujuk oleh kawan-kawan aku pown join lah .... banyak step yang aku dah lupew,, tapi aku bedal jew.. haha muke tak malu,, cenggitu ler gamak nyerrr ... hari tu aku tak bawak kamere pown.. si husna jew yang bawak... gambar pown x banyak mane ... yang mane ade aku upload ..

ok,, tu lah budak-budak bombe SMK BUKIT BARU ..
cun-cun arkk semue ... kasi peewiiitt sikit ...



ade lagi 1 gambar,, 



cube cari yang mane 1 aku ,,
teetttt .......... lambat ... i'am the shorter one ... peace ...









JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..