Get your own Digital Clock

HAI SAYA NOR AFIQAH BINTI NOR AZMI. SI KATIK YANG GARANG PLUS PLUS COMEL .. SORRYLAH BLOG IEYKA TAK BERAPE CANTIK SANGATLAH.. HOPE KORANG SUDI NAK FOLLOW BACK YER ..

Wednesday, 29 May 2013

BFF ?? Ahaha

assalamualaikum ...
hye korang korang ...

ehem ehem .... nak cerite pasal ape yer ? owh ok ! pasal entry yang atas tu ... rase nyer dah tak ade istilah BFF lagi dalam hidup aku ... rase nyer lahhh ... sebab BFF yang selalu aku selalu amek berat dah slowly tinggalkan aku macam tu je ... dah tak kenal aku ape ? owh ye, lupe pulak yang dye tu dah ade kawan ramaiii time dekat kem tu ... and seroiusly aku tak percaye, orang yang selalu dye tak puas hati tu lah yang paling dye sayang :) woooowwww ! sape ? sape tu tak payah lah aku nak mention dekat sini .. rase-rase sape yang tahu akan faham sape yang aku maksudkan tu ... ye lah, aku just mampu luahkan dekat sini je ... sebab bile nak bersemuka macam dah tak ade harapan ... bile jumpe masing-masing buat-buat tak kenal ... mau tak nyerrr .... ramai kot yang tanye dekat aku kenape aku dengan dye ... aku just mampu cakap ' tah lah aku dah tak amek tahu pasal dye orang dah ' kang cakap lebih-lebih ade yang update status berbunyi KUTUK BELAKANG-BELAKANG ... :) and ape aku nak luah dekat sini aku punye suke ... kau sape bedahhh ? *buat kate azwan ali and andai kate kau kau kau kau kau yang terbace entry aku yang nie kan .... yang nie, actually aku BUKAN nak mengutuk kau, BUKAN nak tagih simpati dari kau, tapi aku just nak sedarkan kau je ... kalau lah kawan baru kau tu boleh bawak kau berjalan sane-sini dah buat kau berubah, tak ape ... aku faham ... maybe selame aku berkawan dengan kau, aku tak pernah bagi kau macam tu kan .. aku pown mane lah pernah tolong kau pape ... tapi aku yang minta tolong dengan kau ade lah ... maybe tu sebab kau slowly lupekan aku, tak kenal aku, and unfriend dengan aku eakk ? lagi pown dye orang akan bersame kau susah senang kan ... tak ape, aku ok .. :) aku pernah dengar pepatah ' sahabat sejati tidak akan pernah berubah hati ' and disini aku bukan nak pakse kau berkawan dengan aku semula ... aku tak nak kau berkawan dengan aku sebab terpakse, nak jage hati lah .. itu lebih baik tak payah ... and ingat sekali lagi aku luahkan nie bukan sebab nak mengutuk ok, just nak sedarkan je :)

“Seandainya engkau bertemu seorang kawan yang sanggup bersusah atas nama kesetiaan, mendahulukan atas nama kebajikan, menyimpan keaibanmu atas nama kejujuran, menegur kelemahanmu atas nama kebaikan, memendam rasa terkilan demi menjaga perasaan, ketahuilah bahawa dia bukanlah seorang kawan tetapi seorang saudara & sahabat sejati yang sukar di cari ganti…”




JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

Sunday, 19 May 2013

Form 6 :')

Assalamualaikum ...
hey hey korang *lambai tangan 

nak tahu tak, form 6 bawah dah masuk dah dekat sekolah ... dye orang dah start sesi pembelajaran dye orang ... tapi seriouse, form 6 yang baru masuk nie semue muke alahaiii, cute-cute je ... ade yang handsome, terlebih handsome ... ade yang cute, terlebih cute ... wuwuwu ... yang aku perasan budak sains sukan lah ... wuu ~ aku perasan sebab ade salah sorang dari dye orang tu memang handsome bagi aku ... yeler, my Mr.Ex :) handsome dari kene kacau, kene marah dengan ibu aku, kene marah dengan aku and lastly handsome time break :') *memang handsome sebenarnye ... nangis-nangis dye, mmm tapi sumpah time tu sedih giler doe ! tapi tak kan aku nak nangis depan dye sekali ? eahhh,, nie gangster doe, tak main lah nangis-nangis nie :p (BAJET) semalam aku mecej dye, tanye macam mane perasaan masuk form6 ? dye kate " biase je.. " ok, nampak sangat tipu ... padahal suke ... ahahah kalau tak tak ade makne nyer dye call aku happy-happy time dapat masuk form 6 ... nampak tak permainan dye disitu ? hmmm tapi yang tak syok, banyak sangat cerite aku dengar pasal dye ... pasal tu lah, pasal nie lah ... tapi bile dah tau perkare sebenar, aku lebih percaye kan dye .. *percayelah sangatkannn ... aku kenal dye dah lame kot ... aku tahu perangai dye macam mane ... pape, aku doakan dye berjaye macam yang dye nak ... rindu dye :(

JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

Saturday, 18 May 2013

Special Giveaway by Syazlia & Diana


Berminat dengan  2 topup RM10 by Mysara dan 1 MP3 by Hafizah



JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

Friday, 17 May 2013

The First G Giveaway by Lulla



kau  you  anda :)

JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

Sunday, 12 May 2013

Finally !!

assalamualaikum ...
hye korang korang ... :)

ok nie sebenarnye cerite due hari lepas (jumaat) ... ok aku kan hari jumaat yang lepas fail jpj test ... so aku ulang balik ... and kali nie lulusss ... hureyyy hureyyy!! tapi yang tak best nyer baru nak celebrate g jalan-jalan dengan si husna ... tapi dye dah g kem kebangsaan .. mmm dah lah lame, 2 minggu doe ... jumaat malam cikgu call, offer ajak join kem tu ... so aku tanye lah selain jiha sape je yang ade ?? sekali cikgu sebot name si TUTTT !! *errr musuh waaa ~~ so aku terus tak berminat nak join ... mule-mule hati melonjak-lonjak lah jugak nak g kan ... tapi dah perempuan tu ade, memang TAK lah aku nak g ... memang bergadoh lah aku kat sane dengan si perempuan tu ... dah lah bajetttt ! berrrr -.- sumpah dye bajettt ... orang g kem aku bergadoh, tak nakk aku ahhhh ... lantak kau lah eah ... buat jiha, semoge kau ok selalu dekat sane ... harap kau jangan lupe dekat aku bile dah jumpe kawan baru dekat sane ... aku banyak story nak cerite dekat kau nie ... sejak form 6 masok sekolah tu ... aduuuhaaiii ... what the fisshhh !! hate it ! zul zul zul ... semue cakap pasal dye dekat aku ... wehh,, dye dengan aku dah tak ade pape lah ... dah break lame dah kottt ... berrr -.- cukop lah farid sorang je dalam hati aku nie ... *pehhh, ayat bunge-bunge cinta arrr ... tapi kadang-kadang tak boleh lah nak tipu diri sendiri ... kadang-kadang lah kan bile nampak dye hati aku rase excited kot, and kadang-kadang aku rase rimasss tengok dye tuu .... :p tapi yang penting aku dah dapat P ... wehehe and now sekrang tengah bodek ayah nak minta moto ... hehe kalau dapat pown aku tak nak bawak g sekolah, sebab aku nie bile datang penyakit malas nak bawak moto memang aku tak akan bawak punye .. :)

JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

Friday, 3 May 2013

JPJ Test Gua Tak Passsss .... :(

assalamualaikum ...

hye korang semue ...
ape khabar ? semoge korang semue sihat-sihat belake ok .. :)

dah lame aku tak update dekat blog nie ... hmmm macam entry dekat atas tu, aku FAIL jpj test pagi tadi lerrr .. ohoho .. ape kebende ler aku nie ... bende senang boleh fail ... baru sampai atas titi tu, tapi BUUUPP!! moto aku dah terkeluar dari titi tu ... dah lah datang awal, tapi nombor giliran aku 49! errrr -.- paling last lerrr ... dah lah hujan time aku punye turn tadi .. time orang lain tak pulak hujan .. errr ... si husna dengan mira nombor giliran cun-cun je ... mira 11, husna 14 .. aku ?? 49 ?? huuu :( dah tu antare kite orang bertiga, husna sorang je yang totally pass .. aku dengan mira ? KANDAS ... mira kandas time bahagian 3 ... tapi .. tapi .. aku kan tak buat bahagian 3 lagi, tapi kenape kat kertas jpj aku tu bahagian aku lulus ?? bahagian 2 aku je yang kandas ... ohhh ... pegawai yang sorang tu maybe baik hati kott ... tapi serious, tadi rase ralat sangat-sangat ... yelah, aku dapat moto yang macam bodoh, tempat press minyak tu dengan side mirror sekali boleh gerak kedepan kebelakang .. bile aku press, tak terase macam dah press je pown ... dah tu bile atas titi tu tah macam mane lerr boleh terkeluar dari titi .. maybe gelabah + panik lah tu .. ahaha pape pown, next week aku amek test sekali lagi .. hehe giler betol :p harap-harap kali nie pass lahh ..

JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..