Get your own Digital Clock

HAI SAYA NOR AFIQAH BINTI NOR AZMI. SI KATIK YANG GARANG PLUS PLUS COMEL .. SORRYLAH BLOG IEYKA TAK BERAPE CANTIK SANGATLAH.. HOPE KORANG SUDI NAK FOLLOW BACK YER ..

Wednesday, 29 May 2013

BFF ?? Ahaha

assalamualaikum ...
hye korang korang ...

ehem ehem .... nak cerite pasal ape yer ? owh ok ! pasal entry yang atas tu ... rase nyer dah tak ade istilah BFF lagi dalam hidup aku ... rase nyer lahhh ... sebab BFF yang selalu aku selalu amek berat dah slowly tinggalkan aku macam tu je ... dah tak kenal aku ape ? owh ye, lupe pulak yang dye tu dah ade kawan ramaiii time dekat kem tu ... and seroiusly aku tak percaye, orang yang selalu dye tak puas hati tu lah yang paling dye sayang :) woooowwww ! sape ? sape tu tak payah lah aku nak mention dekat sini .. rase-rase sape yang tahu akan faham sape yang aku maksudkan tu ... ye lah, aku just mampu luahkan dekat sini je ... sebab bile nak bersemuka macam dah tak ade harapan ... bile jumpe masing-masing buat-buat tak kenal ... mau tak nyerrr .... ramai kot yang tanye dekat aku kenape aku dengan dye ... aku just mampu cakap ' tah lah aku dah tak amek tahu pasal dye orang dah ' kang cakap lebih-lebih ade yang update status berbunyi KUTUK BELAKANG-BELAKANG ... :) and ape aku nak luah dekat sini aku punye suke ... kau sape bedahhh ? *buat kate azwan ali and andai kate kau kau kau kau kau yang terbace entry aku yang nie kan .... yang nie, actually aku BUKAN nak mengutuk kau, BUKAN nak tagih simpati dari kau, tapi aku just nak sedarkan kau je ... kalau lah kawan baru kau tu boleh bawak kau berjalan sane-sini dah buat kau berubah, tak ape ... aku faham ... maybe selame aku berkawan dengan kau, aku tak pernah bagi kau macam tu kan .. aku pown mane lah pernah tolong kau pape ... tapi aku yang minta tolong dengan kau ade lah ... maybe tu sebab kau slowly lupekan aku, tak kenal aku, and unfriend dengan aku eakk ? lagi pown dye orang akan bersame kau susah senang kan ... tak ape, aku ok .. :) aku pernah dengar pepatah ' sahabat sejati tidak akan pernah berubah hati ' and disini aku bukan nak pakse kau berkawan dengan aku semula ... aku tak nak kau berkawan dengan aku sebab terpakse, nak jage hati lah .. itu lebih baik tak payah ... and ingat sekali lagi aku luahkan nie bukan sebab nak mengutuk ok, just nak sedarkan je :)

“Seandainya engkau bertemu seorang kawan yang sanggup bersusah atas nama kesetiaan, mendahulukan atas nama kebajikan, menyimpan keaibanmu atas nama kejujuran, menegur kelemahanmu atas nama kebaikan, memendam rasa terkilan demi menjaga perasaan, ketahuilah bahawa dia bukanlah seorang kawan tetapi seorang saudara & sahabat sejati yang sukar di cari ganti…”




JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

1 comment:

  1. http://fazleenkamarudin.blogspot.com/2013/05/review-blog-pemenang-part-1.html

    Tahniah :)

    ReplyDelete