Get your own Digital Clock

HAI SAYA NOR AFIQAH BINTI NOR AZMI. SI KATIK YANG GARANG PLUS PLUS COMEL .. SORRYLAH BLOG IEYKA TAK BERAPE CANTIK SANGATLAH.. HOPE KORANG SUDI NAK FOLLOW BACK YER ..

Sunday, 19 May 2013

Form 6 :')

Assalamualaikum ...
hey hey korang *lambai tangan 

nak tahu tak, form 6 bawah dah masuk dah dekat sekolah ... dye orang dah start sesi pembelajaran dye orang ... tapi seriouse, form 6 yang baru masuk nie semue muke alahaiii, cute-cute je ... ade yang handsome, terlebih handsome ... ade yang cute, terlebih cute ... wuwuwu ... yang aku perasan budak sains sukan lah ... wuu ~ aku perasan sebab ade salah sorang dari dye orang tu memang handsome bagi aku ... yeler, my Mr.Ex :) handsome dari kene kacau, kene marah dengan ibu aku, kene marah dengan aku and lastly handsome time break :') *memang handsome sebenarnye ... nangis-nangis dye, mmm tapi sumpah time tu sedih giler doe ! tapi tak kan aku nak nangis depan dye sekali ? eahhh,, nie gangster doe, tak main lah nangis-nangis nie :p (BAJET) semalam aku mecej dye, tanye macam mane perasaan masuk form6 ? dye kate " biase je.. " ok, nampak sangat tipu ... padahal suke ... ahahah kalau tak tak ade makne nyer dye call aku happy-happy time dapat masuk form 6 ... nampak tak permainan dye disitu ? hmmm tapi yang tak syok, banyak sangat cerite aku dengar pasal dye ... pasal tu lah, pasal nie lah ... tapi bile dah tau perkare sebenar, aku lebih percaye kan dye .. *percayelah sangatkannn ... aku kenal dye dah lame kot ... aku tahu perangai dye macam mane ... pape, aku doakan dye berjaye macam yang dye nak ... rindu dye :(

JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

2 comments:

  1. hai.. salam kenal..

    11

    done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai,, terime kasih follow blog kite nie yer :)

      Delete