Get your own Digital Clock

HAI SAYA NOR AFIQAH BINTI NOR AZMI. SI KATIK YANG GARANG PLUS PLUS COMEL .. SORRYLAH BLOG IEYKA TAK BERAPE CANTIK SANGATLAH.. HOPE KORANG SUDI NAK FOLLOW BACK YER ..

Tuesday, 30 October 2012

Fuhhh Dah Lame Tak Update Blog Niee ;-)

assalamualaikum ..
hey korang!
rindu aku tak ?? :P

fuhhh,, lame dah aku tak update blog nie ... dah bersawang agaknyer eak .... almaklum lah ... orang tengah bz dengan exam katekan ... nie haa aku ade beberape story nak mengSHARE here! pasal raye haji hari tu, pasal malam raye haji hari tu, and pasal semalam ;-) weee~~ firstly, raye haji kan jatuh pada hari jumaat ... so aku balik kampung lahh ... pagi raye tu aku pakai baju warne RED ... polka dot kau jahh!! haaa glamour tak aku?? pas tu sejak dari hari khamis kew rabu tak silap aku dak hazrin puas dok mujok aku suroh datang rumah dye dekat bukit beruang tu .. alah sebelah rumah zul jew pown ... sebab ade buat kenduri korban .. so bile tanye ibu, then ibu pown kasi ape lagi pergi jew lah .. lagi pown dye buat hari sabtu, ibu cuti ... fuhh!! mule-mule sampai rumah dak hazrin berdebau-debau jantung aku sekejap ... errr sebab TERfikir Terjumpe dak zul tu ... tapi berani kan diri, tebalkan muke setebal tembok! ishh memang tak dapat nak mengelak! semestinyer aku akan TERserempak + + TERjumpe dengan dye ... adelah sekali due tu bertentang mate kejap ... tapi buat kerass jew! huhhh~~ dah tu timedye melapah daging tu betol-betol depan aku ... errr TERsipu-sipu aku dibuatnyerr .... hehehe ...nasib my yayang pown datang jugak ... thanks farid sebab teman itew ... amy pown same yer .. 
kalau tadi pasal hari sabtu nie aku reverse hari jumaat malam .. hehe .. family aku ade buat BBQ sebab time tu semue ade .. pak lang ngn mak ngah pown ade ... so time tu jew yang paling-paling sesuai! sedapp tau ... aku makan banyak giler malam tu ... sampai perot sakit last-last tido tertiarap jew nak tahan sakit .. hehehe terok!!
lepas tu kite kedepan pulak pada hari isnin iaitu semalam .... tau tak ade orang tu kan bagi kite present! eah birthday kite dah lame lah .. bulan 6 hari tu .. tapi dye bagi jugak walaupun lambat ... thanks a lot farid! <3 itew banyak menyusahkan awak .. :( sedih itew tau ... sob sob ... dah tu tadi dalam kelas awak bagi kite 2 coklat cadburry ... 1 awak bagi, 1 lagi kite mintak dekat awak sebab dah giann dengan coklat ... hehehe terime kasih sekali lagi yayang ....


aik ?? malu-malu plak ude aku nie!



main asap malam-malam ...



hello ;-)



rajin anak buah ude aku kan ??



selamat hari gaye awokk !!



HADIAH  :-)












rindu ahhh dekat budak nieee :-(







JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

Wednesday, 24 October 2012

We Are Young & Enjoy :-)

assalamualaikum ...
hye korang ....

ok hari nie aku dengan kawan-kawan ade buat satu kerje yang aku betol-betol dah serupe orang meroyan .... apekah?? macam nie tadi kite orang g karaoke ... dekat family ape tah ... yang dekat ngn ros merah tu ... sumpah best ... aku rase aku nie yang paling happening ++ pening ... kenape ? nak nyanyi first2 sekali aku mesti joget dulu ... bhahaha ... kesenggalan terserlah ... kau ade???  aku rase tah berape banyak lagu yang aku nyanyi ... duet ade, solo ade ... macam-macam lah .. yang tak boleh blah tu part aku nyanyi lagu dangdut .... yang senggol-senggolan cubit-cubitan tu ... aww aww ...time tu dak jiha pandang jew aku ...pandang paisyei weii ... errr tatowt nyerrr~~  nasib time tu budak laki tak ade ...ahhh ape lagi ade can lah aku nak buat giler aku ... yang join petang tadi aku, najihah, husna, shamira, farid, bombe dengan adik jiha ... nadhirah ... happening giler .... tapi yang best bagi aku time farid nyanyi .. uhhhh .... sumpah semue terdiam + terkaku + cairrr dengar suare dye ... serius dye memang pandai nyanyi and suare dye memang sedap .... i loike bha~~~ hehehehe kasi lah dye lagu ape pown .. nasyid? jiwang? semue boleh ... errrrr .... aku siap perli untunglah ade suare sedap .... :-) boleh lagi dye senyum-senyum ... lempang karang baru tau ... 
pas penat melalak melolong kite orang g lepa dekat mamak ... rosmerah ler ... haha jiha kelakar lah!! orang panggil mamak-mamak tu ANE, dye plak lain ... ANU! hahaha kalau lah dye jerit ANU, confirm aku orang pertame gelak dye abes-abes ... pas tu aku cakap lah kau jangan kang dye datang hulur ape yang kau sebut tu baru tau kau ... HAHAHAHAHAHA ... ok dah jumpe titik noktah dah ... ehemm ... kalau ade mase lagi nanti nak pergi lagi lah ... sebenarnyer kan, dalam bulan nie jew dah berape kali kite orang pergi karaoke ... sebab gian punye pasal, sanggup! haha i am joke :-)

*farid orang yang ke berape ratus dah yang cakap suare aku sedap + comel .... (HAHAHA)
*sekarang baru aku jumpe hobi baru aku
*ternyate suare farid memang sedap (JANGAN BANGGE PLEASE!)
*ternyate aku dengan kawan-kawan semue kepale otak kaki karaoke beb


JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

Monday, 22 October 2012

Aku Baik Salah, Aku Jahat Pown Salah :'(

assalamualaikum ..
hye korang ...

seperti yang tertera dekat atas tu, mesti pelik kan kenape aku tetibe jew tulis entry macam tu .. ok cerite dye macam nie ... semalam tetibe aku teringat dekat dye nie ... aku rindu + memang nak tanye pasal dye ... study dye .. kesihatan dye .. tapi kenape dye macam ingat aku nie ade muslihat jahat dekat dye jew?? aku tanye elok-elok dye sihat kew tak? dye boleh jawab " kalau tengok dekat sekolah zul ok, makne nyer ok lah .. " tak kew sedih kau bile orang yang pernah kau sayang cakap macam tu?? TIPU KALAU CAKAP TAK SEDIH!!! pas tu aku terdiam jeww .... aku tanye lagi macam mane study? ok kew tak?? dye jawab memang agak menyakitkan hati wei! " tak payah amek tau lah " weiiii~~ nasib lah aku nie jenis tak berape nak amek serius pasal bende kecik-kecik jew .. aku dah geram aku cakap balik dekat dye salah kew aku amek berat pasal dye? and aku bukan jenis yang mudah lupew ... tak macam kau zul! pas tu tetibe jew dye tanye aku ape yang aku cerite dekat mai? aku cakap lah yang aku cerite macam mane aku boleh kenal dengan dye ... tapi dengar macam dye tak suke jew ... ok x pew zul ... at least kau kene ingat yang aku nie still sayang kau ... lantak kau lah nak cakap ape pown wei ... then yang aku update hari-hari pasal kau nie suke hati aku lah kan ... nie blog aku ...

so mulai hari nie yakni balik sekolah tadi aku mintak tolong farid ... jalan dengan aku ... buat konon-konon macam aku nie ade fair dengan dye ... kire aku nak jadi jahat lah nie ... peduli ape aku ... tu jew care nak buat aku lupew dekat kau zul ... and kau pown benci tengok aku ... serius aku tak tahan hari-hari nak tanggung rindu aku dekat kau ... walhal kau ade rindu dekat aku? entah langsung pown tak ade ... kalau lah bende nie tak buat aku sakit, tak ade lah aku sampai mintak tolong farid untuk buat kau jelouse! nie dah kire parah kau tau tak? and aku tak tau berape lame lagi aku nak kene tahan rindu nie ... thats all for today :'(

JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

Sunday, 21 October 2012

AkU TunGgu KaU ...

assalamualaikum ..
hey korang ...

Aku takkan lelah menunggu
Hingga waktu ajal menjemputku
Takkan pernah sesalku untuk menunggumu

Aku harus tetap menunggu
Hingga nanti aku berbaring
Sampai mati aku akan tetap menunggumu

Ingin ku gapai bulan dan ku petik bintang
Ingin ku bagikan semua hanya untukmu
Agar kau tahu besarnya cintaku kepada dirimu

Ku ingin kau tahu tentang perasaanku
Ku ingin kau tahu besar cinta padamu
Ingin ku berikan sisa waktuku
Dan sisa hidupku sampai mati

Aku harus tetap menunggu
Hingga nanti aku berbaring
Sampai mati aku akan tetap
Akan tetap menunggumu

Ingin ku gapai bulan dan ku petik bintang
Ingin ku bagikan semua hanya untukmu
Agar kau tahu besarnya cintaku kepada dirimu

ok lagu dekat atas tu aku suke sangat-sangat sejak ade someone tu nyanyi dekat aku ... sumpah sweet lagu tu .. kalau kau lupew please ingat balik B! kalau tak aku cekik-cekik kau! dulu bukan main lagi kau nyanyi dekat aku and now kau dah lupew?? hehe x dew lah, gurau jew B .. aku kan dulu tak pernah dengar lagu nie .. tapi disebabkan kau aku jadi gilerr dengan lagu nie .. lirik dye buat aku terawang-awang dengan kenangan kite ... ingat lagi tak ape janji aku dekat kau ? and kau ingat lagi tak janji kau dekat aku ? aku ingat tau~~ pas tu kau pernah cakap kan yang kau akan tunggu aku ... kan kan ? aku pown akan tunggu kau jugak .. ingat tu! even jaoh mcm mane pown kau dengan aku, aku still tunggu kau .. jangan risau keyh ..

*insyaallah aku tunaikan janji aku
*insyaallah aku akan sayang kau sampai akhir nafas aku
*insyaallah kau akan ingat aku selalu

JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

Saturday, 20 October 2012

Hari Nie Keluar Pergi Library :-)

assalamualaikum ..
hey korang ...

exam ade lagi 2 minggu ... woww! lame ken?? memang lah dah name pown form 4 .. tahun depan aku dah jadi calon SPM .. macam tak percaye jew kan ... kalau aku cakap sekarang aku nie form 4 mesti ramai yang tak percaye ... soalan yang sering keluar dari mulot dye orang " form 4 kew nie?? kecik jew?? " hello i memang kecik ++ katik +++ comel okey ... haha jangan jelouse~~~ sekarang nie aku tengah berdebar tunggu si buah hati nak spm ... dye yang nak exam aku plak yang berdebar ... nanti kalau aku yang spm, aku nak dye rase macam mane aku berdebar time dye nak exam ... okey itu hanye angan-angan semate-mate .. (kalau jadi kenyataan, ALHAMDULILLAH!!:-) lagi berape hari jew dye nak exam ... aku ingat nak ajak dye jumpe for the last time sebelum dye exam ... nak  bagi semangat lah kate kan ... tapi dye maybe tak akan nak jumpe aku :-( tapi x pew ... aku okey jew :-)

so tadi aku keluar dengan budak-budak kelas ... belajar science jew pown ... pas tu tadi siap sewe satu  bilik untuk kite orang study ... maklumlah VVIP .. hehe belajar tak berape pown ... gelak, borak jew lebih ... haha ... pas tu balik kite orang pergi makan and pergi karaoke .. release tention lah kate kan ... boleh dikatekan semue mempunyai suare yang sedap-sedap ... orang putih cakap NOT BAD .. tapi yang superb sedap aku lah ... haha ... dipersilakan jelouse~~ tapi memang best lah hang tadi .... kalau dulu aku dengan __, aku jarang nak keluar .. sebab kalau nak keluar aku mesti nak dengan dye jew .. ok gedik! now aku ______, so aku boleh keluar sesuke hati aku jew .. tanpe dengar orang melarang kecuali my parents ... dye orang kalau tak kasi keluar aku kene lah patoh .. patohlah sangatkan ... semalam ibu tak kasi keluar pown dah separoh meroyan ..

*miss our sweet moment
*miss to laugh-laugh with you
*miss to rebut my bottle with you
sorry english aku berterabur bhai ..

tenyuummm :-)


JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

Hujan Seakan Tahu Ape Yang Terbuku Dalam Hati :-)

assalamualaikum ..
hey korang ..

tau taktadi balik sekolah best giler .. sebab?? sebab balik tadi ayah amek naik motor kebetulan hujan time tu ... ape lagi dapat can lah aku main hujan .. tapi aku main hujan lain sikit, atas motor ... pernah dengar tak orang main hujan atas motor?? ermm jarang sekali eak?? dan aku lah salah sorang daripadanye.. haha bigau lah!! dah lah baru nak baik demam,, main hujan pulak tu so tak baik lah jawabnyer .. tadi exam paper sejarah 2 ... errrrr!!! amat menstress kan jiwa aku beb!! dah lah malam tu aku demam, bace buku just sekadar mane yang mampu jew ... lepas tu time nak jawab exam,, ape yang aku bace, hafal macam orang giler HAMPEHH!! tak masuk pown :'( punyelah menyiap aku ... so aku jawab yang mane aku tau jew lah ... pas tu esei sepatotnyer kene jawab 3 soalan, tapi aku jawab 1 soalan jew wei! sedih lah :'(

time-time hujan nie lah yang aku punye feeling lain macam sikit ... teringat dekat someone nie .. rase nyer korang tau kowt sapew kan?? mmm dulu kalau balik sekolah mesti dye yang excited text aku dulu ... kalau dulu aku sakit dye lah orang yang paling risau pasal aku .. ingat lagi time yang hari tu dye g kem tu, kesian dye ... dye baru 2 hari kowt kat kem dah demam .. aku tanye dye ok kew x?? dye cakap dye dah tak larat sangat .. kepale dye sakit sangat ... time tu Allah jew yang tahu aku risau macam mane dengan dye .. tapi nasib baik cikgu dye hantar pergi klinik, so dye diberi izin untuk balik rumah .. dah lah jaoh tempat dye orang kem tu ... bile dye cakap yang dye balik aku happy giler :-) tak cukup dekat rumah text tanye pasal dye, dekat sekolah pown aku call dye ... gune public pulak tu ... haha BIGAU .. aku tau dye tu tak suke makan ubat, so bile dye cakap dye dah makan ubat nampak sangat tipu! same jew lah macam aku, bile dye suroh makan ubat aku buat keras jew ..pas tu mule lah dye berkhutbah jumaat dekat aku ... hehe kelakar lah kamu!!

sambungan dibawah :-)

seterusnyer :-)

and lastly :-)

sorry .. dye taip bersepah dan tah pape jew .. excited menaip lah tu .. hehe
aku still simpan lagi mcj yang dye bagi dekat aku .. aku tak tau lah, kalau ade diantare kawan-kawan dye yang bace blog aku nie, harap bagi dye bace sekali .. bukan nak minta simpati, tapi aku nak dye tahu yang aku still sayang dekat dye lagi ...(DAH LAH AKU MENAIP NIE TENGAH HUJAN, LAGILAH LAYAN PERASAAN AKU NIE)

lepas tu dye ade buat satu macam satu tulisan, nak cakap ape pown tak tau lah .. but still cute to me :-) pengorbanan anda amat dihargai .. heee .. and dye pernah cakap jangan pernah padam bende alah tu .. so aku simpan ...


*kau akan sentiasa ada dalam setiap baris doa aku
*kau akan selalu hidup dalam hati aku
*renung-renungkanlah dan selamat beramal :-)






JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

Wednesday, 17 October 2012

huwaa ... DeMaM Ler ... :(

assalamualaikum ...
hey korang ....
aku tak sihat lah :(

mmm maybe sebab balik td aku kene hujan kowt?? fening-fening dah kepale aku nie ... paneh dah kopalo den nie haaa .... ade sapew-sapew yang suke rela nak tolong aku?? picit kelape kite?? (gidiksss!!) biase nyer tande-tande aku nak demam :------

 aku akan bersin seharian suntuk! sorry kawan-kawan sebab tadi time exam aku bersin macam orang giler ... achiimm sane, achimm sini ... aku tak boleh tahan lah ... bile dah lepas baru aku rase betape nikmatnyer uhhhh ..sorry jugak yang aku tuduh orang kiri kanan aku tak mandi ... gurau-gurau, biase ler tu ... pas tu aku batok kuat-kuat lagi ... sorry again ... nie haa,, aku tengah tahan fening kepale ler nie ... kuatkan jugak kepalo den nie ngadap boyfriend tak bernyawe aku nie lah ... anything for you sayang ... eiiyerrkk!! sediakan baldi dan muntah hijau!! nasib baek esk exam paper sejarah 3 .. boleh tengok buku pulak tu ... dah tu, esok 1 paper jew beb!! alhamdulillah ... dapatlah aku membute dalam kelas esok ... kalau demam tak ok ok jugak, call ayah amek bawak balik lah jawabnyer ...
 
*adakah aku demam rindu?? 
*adakah aku demam tak rindu?? (ade kew?)
atau
*adekah aku memang tengah rindu dekat kau ??
senyum kambing gitu ~~




JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

Sunday, 14 October 2012

Ape Lagi Nor Afiqah???

assalamualaikum ..
hey korang ;)

esok dah exam .. tapi aku x prepare pape langsung kowt .. tapi ade lah buat latih tubi sikit-sikit ... hmm tak tau lah kenape hati aku rase lain sejak mimpi BURUK tu! separuh giler aku beb bile ingat balik mimpi tu .. ade orang cakap ape yang kite mimpi tu nanti terjadi satu hari nanti .. ade plak yang cakap mimpi tu mainan tidur ..ok yang mainan tidur tu lah yang aku percaye .. maybe aku tidur terlupew nak bace surah-surah yang selalu aku amalkan tu kowt ... aku nie umpame lalang ... kejap ke sini .. kejap ke sane .. buat kate orang, macam keling ... hooo lah .... orang boleh cakap ape jew .. tapi dye orang tak pernah rase ape yang aku rase and ape yang aku lalui ... hanye Allah jew yang tahu dalam hati aku nie ... yang aku pelik sekarang nie,, kenape aku tak boleh nak lupewkan kisah lame aku?? kenape?? tak perlu ditanye kenape lah kan ... 


disebalik senyuman terdapat TUTTT!! apekah ??





JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

Saturday, 13 October 2012

Semalam Dan Hari Ini ;)

assalamualaikum ..
hello korang! 

eah korang-korang .. nak tau tak semalamkan hari yang happy bagi aku ... *wink wink wink* haha banyak tuhh! ok firstly sebab birthday Zul, secondly mak lang aku dah selamat bersalin ... yeahhh we got new baby!! yang bagus nyer kan, baby tu punyer tarikh lahir same dengan Zul ... haha this baby too special to me ;) (eah, athilah pown special jugak bg aku beb!) budak tenit tu lah penyeri rumah kite orang kalau dye ade ... then semalam aku bg Zul present ... tapi TAK JUMPE POWN! just pas dekat amy then dye yang tolong bagikan .. thanks amy .. hope dye hargai present aku tu walaupun tak mahal mane pown bende alah tu ... tapi bende yang orang bagi dengan bende yang kite beli sendiri rase dye lain tau .. nak-nak lagi kalau orang yang dye sayang bagi ... owhhhhh ~~ TERAMAT sayang beb!! then bende tu jugaklah yang akan kite simpan untuk kenangan ;*) pas tu petang aku keluar dengan kawan-kawan kelas .. g makan MCD, karaoke dengan cikgu praktikal kite orang yang lagi berape hari jew nak abes praktikal ... we gonna miss you cikgu :(



sweet couple tu! 
sorrylah nak masokkan lagi gambar, tapi slow lah ... so x payah! ;p

hari nie pulak, aku tak ade pape nak buat dekat rumah so aku temankan mak cik aku yang sakit tu cuci buah pinggang dekat putra .. kesian dye kalau dulu dye boleh bergerak sikit-sikit,, now dye langsung tak boleh nak bergerak .. dah lah suami dye raye hari tu kene strok .. pas tu dye dah lah tak ade anak ... mmm kesian kan?? pas tu baru-baru nie ayah aku tolong mohonkan supaye dapat servis ambulance untuk dye pergi dan balik cuci darah .. sebab dlu dye g suami dye yang hantarkan ... naik kerete .. lagi pown tu time dye boleh bergerak kan ... tulah td aku ikot sekali naik ambulance ... haha sumpah best! dah lah yang tolong angkat mak cik aku tu encem~~ alololo .... GEDIK nyer .... haha abaikan! serius bosan! sebab aku tak ade geng dekat sane ... maklumlah kat situ penoh orang tue jew ... aku mule-mule tak nak ikot tapi bile fikir balik,, ape salahnyer kalau temankan kejap ... 4 jam jew kowt .. (GILER KEJAP KANNN ?? HAHA) kalau keluar ngn member-member tak balik rumah pown tak pe eak?? so aku ikot jew lah ... demi mak cik aku .. pas tu balik td dalam kol 4 mcm tu lah kan ... balik jew teros aku membongkangggg!! mengantok wei! pas tu sebelom balik tu aku tunggu kat luar bilik sementare nak tunggu nurse settle kan mak cik aku ... tup tup aku terlelap ... tengah terlelap tu fon aku berbunyi rupenyer mak cik aku yang call .. aku angkat tapi tak ade orang yang cakap?? pelik ... teros aku masok dalam bilik tu alih-alih tengok mak cik aku dah tak ade ... dengan katil-katil dye sekali hilang ... aku tanye nurse pas tu dye cakap dah bawak mak cik aku turun bawah .. punye lah aku cuak!! dalam hati 'MESTI AKU DAH KENE TINGGAL DENGAN AMBULANCE' haha sekali turun tengok punyer lah ramai yang tunggu aku dekat ambulance ... hehe aku cakap sorry terlelap dekat atas kerusi depan bilik tu ... haha abg yang angkat mak cik aku tu gelak kan aku?? masalah ape kau abang encem?? grrr ~~
ok lah, i have to stop here ... good bye! ;)


JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

Hari Nie Keluar Pergi Library :-)

assalamualaikum ..
hey korang ... 

exam tak habis lagi ... ade 2 minggu lagi .. woww! lame kenn?? nak buat macam mane, dah form 4 .. next year aku dah jadi CALON SPM .... macam tak percaye jew kan .. kalau aku cakap skunk aku form 4 ramai yang tak percaye .. soalan yang selalu keluar dari mulot dye orang " kecik jew form 4?? " hello i memang kecik ++ katik +++ comel okey ... haha jangan jelouse~~~ kalau sekarang aku berdebar-debar nak tunggu si buah hati tu nak spm, tahun depan aku sendiri aku pulak yang akan rase macam mane dte berdebar .. and aku nak dye pown rase macam mane aku berdebar time dye nak spm ... okey itu hanye angan-angan semate-mate .. (kalau jadi kenyataan, ALHAMDULILLAH!! :-)

so tadi aku keluar ngn budak-budak kelas g library ... study science ... siap sewe bilik untuk kite orang jew tau .. hehe VVIP kate kan :-P belajar tak berape pown, borak, gelak jew lebih ... what the fool ... lepas balik dari library kite orang teros pergi makan lepas tu pergi karok ... release tention kate kan ... errr ...boleh dikatekan semue nyer mempunyai suare yang sedap-sedap .. orang putih cakap NOT BAD ... tapi yang superb sedap aku ler ... muehehe ... eah nak tau tak, kalau dulu aku dengan ______, aku tak berape nak suke keluar hang sangat ... sebab kalau aku nak hang, aku nak dengan dye jew .. ok gedik! now i am ______ .. so boleh keluar sesuke hati ... tanpe dengar orang melarang kecuali my parents ... kalau dye orang tak kasi keluar so kene patoh .. patoh lah sangat .. tak dapat nak g library pown dah separoh meroyan semalam .. hehe

*miss our moment
*miss to laugh-laugh with you
*miss to rebut my bottle with you
maaf english saye berterabor bhai ...

tenyummmm!!!


JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

Thursday, 4 October 2012

TahAN ... tAHan ... huUuu ..

assalamualaikum ..
hye korang .. ;)

masok hari nie dah 3 hari aku punyer perot yang belah kanan tu sakit jew .. rase dye berdenyut-denyut .. nak cakap dengan ibu tapi takowt lah .. bukan ape ... tapi takowt kalau ibu bawak pergi klinik mane tau tibe-tibe doktor suroh tolak g hospital?? ish x nak lah! x nak! tapi kan kalau dapat duduk hospital best jugak ape, dapat cuci-cuci biji mate .. yelah sekarang dekat hospitalkan dah berlambak nurse or doktor lelaki .. dah lah encem-encem, baik, peramah pulak tu .. astagfirullahalazim! ape lah aku menjajau nie! then tak lame lagi nak exam akhir tahun nie, seminggu lebih jew lagi .. tapi aku tak sentuh pown buku1 ape nak jadi??!! tak pew lah ... nanti aku bace lah buku eak ... makin dekat exam, makin dedau pulak aku wei ... yelah for sure soalan mestilah yang boleh buat kepale hotak gile sekejap kan .. mmm dedau nyer! eah .. sebelom tu aku ingat tau tak lame lagi befday si TUT!! so wait and see yaa !


meow ... meow ... awak itew dedau lah nak exam nie ... :(
doakan kite yer awak :)


JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

Tuesday, 2 October 2012

Si SakIt keSeOraNGan :(

assalamualaikum ..
hye korang :(

ok hari nie aku x pergi sekolah .. sebab aku sakit perot giler babeng! 3 bulan lepas kowt x silap aku kan, aku kene gastrik .. terok jugak lah time tu sampai demam + muntah-muntah aku ... eeeiiyerrkk sumpah x best klo kene gastrik .. dah lah time kene tu aku jage ibu dekat hospital putra .. ibu kene apendix so kene operate lah .. yang  kelakar tu bukan aku jage ibu, tapi ibu yang jage aku .. pas tu dalam kol 1 kew 2 pagi mcm tu kan ibu call ayah suroh amek aku balik bawak pergi klinik .. then baru-baru nie aku nyer perot tah ape sakit tah, kejap-kejap sakit.. mule-mule takowt jugak tapi lame-lame dah biase wat keras jew lah ..
kalau nak ikotkan tadi, aku g klinik tapi doktor perempuan yang selalu aku jumpe tu x ade .. yang ade suami dye .. aku tak biase lah ngn doktor laki .. segan ~~ so aku x g lah klinik .. just buat surat sendiri jew lah ... semalam aku dah start deactivekan facebook aku .. saje jew kan .. nak cari ketenangan .. so aku just layan blog aku jew .. pape aku pergi dekat sini .. fon pown aku off sementare :P hehe
ok lah ... sekian bye!

JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

Monday, 1 October 2012

KaU LaGi ?? MmMmMm ~~

assalamualaikum .. 
hye korang :( ..

aku sedih lah ... sedih sebab ape ? sebab teringat dekat kau zul ... ape nie B, kau buat aku sampai melalak mcm nie ??  ok kire fair lah kan sebab kau pown selalu nangis sebab aku kan ? dulu time baru2 putos aku call kau or kau call aku mesti salah sorang dari kite wajib nangis kan ? tapi yang first2 kau lah B! nangis mcm budak tecikkk!! soo sad ... :( semalam kan tetibe jew aku bukak semue mcj2 yg kau bg dekat aku ... yg marah, yg happy semue lah .. tengok, ade x gf kau yg buat mcm nie? (sediekan baldi segere!!) thats mean aku sayang kau bro! aku tau mesti kau ckp mcm nie 'kalau syg kenape buat b mcm nie??' for sure aku x kan tau nak jawab ape! sorry B..


ok tu last wish kau bg dekat aku before kite break! sedih bile bace balik.. and kalau ingat hari tu jugak aku tak balik ngn kau kan B? aku tau kau kecewe... malam tu kau call aku luahkan semue nyer... sorry .. :(


and sorry aku tak dapat jd mcm yang kau nak.. :(





JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..