Get your own Digital Clock

HAI SAYA NOR AFIQAH BINTI NOR AZMI. SI KATIK YANG GARANG PLUS PLUS COMEL .. SORRYLAH BLOG IEYKA TAK BERAPE CANTIK SANGATLAH.. HOPE KORANG SUDI NAK FOLLOW BACK YER ..

Thursday, 4 October 2012

TahAN ... tAHan ... huUuu ..

assalamualaikum ..
hye korang .. ;)

masok hari nie dah 3 hari aku punyer perot yang belah kanan tu sakit jew .. rase dye berdenyut-denyut .. nak cakap dengan ibu tapi takowt lah .. bukan ape ... tapi takowt kalau ibu bawak pergi klinik mane tau tibe-tibe doktor suroh tolak g hospital?? ish x nak lah! x nak! tapi kan kalau dapat duduk hospital best jugak ape, dapat cuci-cuci biji mate .. yelah sekarang dekat hospitalkan dah berlambak nurse or doktor lelaki .. dah lah encem-encem, baik, peramah pulak tu .. astagfirullahalazim! ape lah aku menjajau nie! then tak lame lagi nak exam akhir tahun nie, seminggu lebih jew lagi .. tapi aku tak sentuh pown buku1 ape nak jadi??!! tak pew lah ... nanti aku bace lah buku eak ... makin dekat exam, makin dedau pulak aku wei ... yelah for sure soalan mestilah yang boleh buat kepale hotak gile sekejap kan .. mmm dedau nyer! eah .. sebelom tu aku ingat tau tak lame lagi befday si TUT!! so wait and see yaa !


meow ... meow ... awak itew dedau lah nak exam nie ... :(
doakan kite yer awak :)


JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

No comments:

Post a Comment