Get your own Digital Clock

HAI SAYA NOR AFIQAH BINTI NOR AZMI. SI KATIK YANG GARANG PLUS PLUS COMEL .. SORRYLAH BLOG IEYKA TAK BERAPE CANTIK SANGATLAH.. HOPE KORANG SUDI NAK FOLLOW BACK YER ..

Saturday, 11 August 2012

MY STORY .. :)

Assalamualaikum ... hye korang :)
macam mane puase hari nie ?? ok ? ade yang ponteng tak ? hee
ok lah,, memandangkan aku x dew buat pape time nie aku ingat nak story pasal member-member aku .. member dari zaman sekolah rendah sampai sekolah menengah .. ok aku start dari my baby NURUL NAJIHAH .. 


ok dye tu nurul najihah, orang pangil dye jiha jew .. dye tu kawan aku since aku darjah satu sampaiiii sekaranggggg .... TARAAAA !! jangan tak percaye ok ... susah senang kite orang mesti same-same .. buat keje baik kew,, keje jahat kew pown same-same ... nanti kawen jew tak tau lagi nak same-same kew tidokk .. haha .. family dye dah mcm family aku dah .. dah boleh ajak main pop-pop sekali .. hehe teringat lagi waktu darjah berape tah,, kejadian time main jongkak-jongkek .. heeeeee memalukan! ok aku tak nak cerite .. biar itu menjadi rahsie kite berdue yer jiha .. pas tu dye nie kalau gelak lain macam sikit .. terkepit-kepit ... aku tak boleh belah tengok dye gelak ... kesiannn .. haha  (aku tau muke kau mesti tersenggih senggih depan laptop sambil bace and dalam hati mesti cakap senggal punyer ikaaa .. hehe)

secondly,, AMY NABILAH ..


dye pown same kawan aku since sekolah rendah lagi ... just aku tak ingat darjah berape ... haaa dye nie mulot dye ade pedasss sikit .. tak sikit sangat, tak banyak sangat .. sedang sedang jew .. :P  dye nie kalau bab gelak or ketawe pas jew kat dye .... dye gelak x dew terkepit-kepit tapi terkangkang-kangkang .... haha (same like me lahhh!) and yang best nyer mak dye pandai masak,, pandai buat kuih lagi kauuu ... ape-ape kuih semue berase ... 

next is ...


haaa die tu AHMAD FIKRI ! orang panggil dye bombe jew ... sebab? aku pown x tau lah ... dye tu kelakar plus plus senggal.... ade macam senggal ayam sikit .. haha dye sumpah kelakar ... sapew-sapew yang duduk ngn dye confirm tak kering gusi .... aku dok ngndye gelak mcm tak cukup oksigen jew .. silap-silap boleh terkencing aku tau .... haha dye best ! senang nak mintak tolong pulak tu ... and lg 1, dye majal... hehe

and .....


hehehehe.. yang nie special sikit ...... muah sikit .. muah sikit .. jangan tanye sapew dye... aku panggil dye yayang .... gedikkk nyer aku nie.. (amek bantal tutup muke) dye nie laaagiiii baikkk ... dah serupe laki aku kowt ... mane aku pergi mesti dye wajib ade! :*) serious dye memang baik... dye pown majal + kelakar macam dak bombe tu ... dah name pown kawan ...

korang mesti ingat lagi kan time nie ??

teweettt couple ~!

ehem ehem ... yang depan tu !!

sapew kenal dye ?? *wat wat tak kenal sudah ..... :P


yang lain pown baik jugak ... aku sayang jugak .... vanessa, wan seli, wan suhaimi, z.aida, husna si gg tu, fatin ... aqma aku sayang, hazlinda pown aku sayang ... hazri, aizat, arvind, mubin, faiz popai, fariz, amira, eila, sindhu, vaitis, shasha, shila, izzati, safiah, shamira, azib,hafiz si kerdil, muas ... aku sayang korang semue tau .....



pape pown ... aku sayang korang sangat-sangat ... susah doe nak jumpe kawan macam korang ... dah lah baik, pemurah, giler, sporting, DLL .. hehehe ...
that's all for today ok .. :) assalamualaikum ... 






JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

Saturday, 4 August 2012

Hati Aku Ade Dua Orang Yang Aku Sayang Dan Yang Sayangkan Aku

Assalamualaikum ..

tibe-tibe malam nie aku tak boleh nak tidow lah.. sebab tibe-tibe malam nie aku teringat pasal aku.. i mean, seumur hidup aku.. tak pernah aku sayang 2 orang laki dalam mase yang same... due-due sayang dekat aku.. aku pown sayang dekat due-due... aku bukan jenis yang tamak ok.. tapi aku just tak tau nak pilih sapew diantare die orang.. sebab bagi aku due-due baek bagi aku... memang dye orang nie..... alah ........ aku nak cakap pown tak tau lah... aku rase korang faham kan ape yang aku lalui... mesti susahkan nak buat pilihan... kang kalau pilih yang nie,, yang tu pulak kecik aty, marah or what else lah... and now,, aku dah buat pilihan aku sendiri... hopefully pilihan aku tepat and tak ade yang kecik aty kew... tapi..... mesti ade salah satu pihak yang akan tak puas hati... percayelah.....
tapi pape pown aku berserah jew... yelah orang selalu cakap jodoh ditangan Allah kan... k lah,, aku pown dah tak tau nak cakap ape lagi... sebab.... susah aku nak luahkan ape yang aku lalui sekarang..... bye-bye ... ;) 



JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..