Get your own Digital Clock

HAI SAYA NOR AFIQAH BINTI NOR AZMI. SI KATIK YANG GARANG PLUS PLUS COMEL .. SORRYLAH BLOG IEYKA TAK BERAPE CANTIK SANGATLAH.. HOPE KORANG SUDI NAK FOLLOW BACK YER ..

Sunday, 30 June 2013

Segmen Pendek Oleh Fiq Izumi

assalamualaikum ....

*klik banner*

JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

Hang Dengan Mr.Ex :)

assalamualaikum ...
hye korang :)

pehhh ! dah lame aku tak update pape cerite dalam blog aku nie kann .. so hari nie aku nak cerite pasal semalam ... wuhuhu .. semalam buat kali pertame nye aku keluar dengan Mr.Ex aku ... kali nie keluar rase lain sikit .. sebab ? sebab kali nie dye yang amek, dye yang hantar sampai rumah ... al-maklum lah .... orang tu dah ade lesen kerete ... tak macam kite, setakat lesen motor je pown ... tapi tak ape, akhir tahun nie pown aku akan amek lesen kerete jugakkk :p wekkk wekk ~~ ingat dye sorang je ke boleh amek lesen keret .. eleehhh .. ramai kot yang nak amek lesen kerete akhir tahun nie .. farid, bombe ... jiha .. tapi dak hazrin, dye special sikit, dye dah amek lesen kerete dengan motor sekali ... dye amek sekali gus, lagi senang beb ! so semalam keluar dengan zul, tapi aku ajak amy dengan hazrin teman sekali ... wuwuwu .. tak biase lah keluar berdue je ... kekokkk ! hehe dah lah aku pakai baju kurung, alololo ... dye cakap cantik + comel je .. hehehe malu itewww ! then semalam dye belanje karaoke ... wuuu ~~ nak cakaplah, bukan nak kutuk, sumpah suare dye tak sedappp ! hahahahaha bagi aku lah kurenggg sedap .. tapi still not bad lahhh :p so semalam aku lepaskan gian aku ! dah lame kot tak karaoke, so ape lagi .... nyanyi lah puas-puas .. 1 jam je kot .. time aku nyanyi dye pandang je aku ... waduhhh, naik merah muke aku tahan malu derrr ! aku rase semalam aku sorang je kot yang nyanyi ... bile turn dye nak nyanyi aku kacau .. hehe kesiannn dekat awakkk ahaha .. yang kelakar dye terkejut sebab aku suke layan dangdut .. bile aku nyanyi lagu dangdut dye punye muke lain giler .. terus dye tanye ' ika layan dangdutt ?? ' hehe .. tapi satu je lah yang tak best keluar dengan dye tu ... dye tu suke merungut .. aku suruh bawak kan barang-barang yang aku dah beli pown dye cakap berat lah, ape lah ... berrrr ~~ lembik ahhh !! so semalam ingatkan nak balik lambat sikit, tapi ibu aku dah call-call banyak kali suruh balik ... al-maklum lah, aku nie kalau dah merayau dah tak kenal jalan balik rumah dahh ... haha yang buat aku tergelak, dye cakap dye nak keluar berdue je dengan aku, sebab sebelum-sebelum nie aku keluar dengan dye mesti ajak ramai-ramai .. so dye tak nak lah aku ajak ramai-ramai untuk kali nie .. amy dengan hazrin name je ikot, tapi zul suruh dye orang jalan tempat lain .. pehhh ! cuakk aku siott .. dah lah suke pandang mate aku ... dah tu tengan duduk berborak dengan dye, fon dye berbunyi ... rupenyer si perempaun sundal A.K.A syazira tu yang mecej dye .. sundal tu tanye ' ade dekat jj kan?? ' terus zul cakap ' dye ade nampak kite ke kat sini? ' aku cakap ' lah lorat je si sundal tuuu .. ' dah tu zul buat tak tau je pasal budak sundal tu .. pape pown semalam best dapat keluar dengan dye :)




thanks sudi bawak ika jalan-jalan :)


JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

Tuesday, 25 June 2013

Mid Year Giveaway by Fatin Diana





Assalamualaikum.


klik banner untuk join



JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

SEGMEN TOPUP 48 JAM BY DEDEQ [PART 2]

assalamualaikum ...


JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

Sunday, 23 June 2013

Giveaway Pertama Bulan Jun

assalamualaikum ...


klik banner untuk join


JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

Thursday, 20 June 2013

Segmen Topup 3 Hari Bersama akubahrain

assalamualaikum ..
hye korang :)
klik banner untuk join :)



http://www.akubahrain.com/2013/06/segmen-topup-3-hari-bersama-akubahrain.html


Jom join Segmen Topup dari akubahrain.com kali ke-2
Segmen ini akan berlangsung selama 3 hari sahaja mulai pada jam ini.
TAMAT pada pukul 11.59 malam bertarikh 22 Jun 2013. 

 SYARAT-SYARAT :
(SILA BACA DENGAN TELITI!)

(1) Follow blog akubahrain.com termasuk Google +
(2) Buat entry bertajuk "Segmen Topup 3 Hari Bersama akubahrain"
(3) Wajib Copy dan paste Code html Yang telah  disediakan Oleh akubahrain.com pada entry korang 

Tutorial Copy paste kod html




(4) Wajib klik di sini [jujur] --> SINISINI dan SINI
(5) Letakkan url entry korang di blog ini --> akubahrain.com 


HADIAH : 
Cabutan Bertuah
RM5 x 6

SELAMAT MENYERTAI SEGMEN!


JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

Topup Giveaway! By Nabila Medan

assalamualaikum ..
hye korang :)


*klik banner untuk join*


JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

Sunday, 16 June 2013

Segmen Topap By Hakim Faiz


assalamualaikum ..
hye korang :)
jowm join segmen topap by hakim faiz nie ;)




*klik banner untuk join*


JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

Saturday, 15 June 2013

First Awsome Giveaway By Syaa


sini dan sini
 done ! :)

JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

Tuesday, 11 June 2013

Double Big Giveaway by Mohd Zuhri

assalamualaikum ...
hye korang :)
jowm rajinkan tangan join giveaway nie ... hadiah menarikk ...

*klik banner untuk join*
*harap-harap menang hadiah topap yang ditawarkan ~~ heeee


JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

2nd Giveaways Belog Izyan Shamba

assalamualaikum ...
hye korang :)
jowm lah ramai-ramai join giveaway nie ;)



*klik banner untuk join*

JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

Monday, 10 June 2013

RM50 Untuk Top Referrel

assalamualaikum ..
hye korang ...

eah korang, jom singgah sini ... actually tak sengaje bukak link blog nie, tapi ade something yang membuatkan aku tertarik lah .. hehe blog sis nie simple, tak sarat ... warna tema ala-ala pinkk gituu ~~ my favourite colour :)


good luck :)


JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

Segmen Menang Hadiah by Aimi ツ

Assalamualaikum ...
hye korang :)
jowm lah join Segmen Menang Hadiah by Aimi ツ



*hopefully menang topap jugak kali nie :)


JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

Thursday, 6 June 2013

Pengalaman Pertama :)

assalamualaikum ...
hye korang :)


sekejap je dah masuk cuti sekolah minggu ke-2 ... cepat betol mase berlalu kan kan ... so, cuti sekolah kali nie aku kerje ... this is my first experience ... sebelum nie mane pernah aku bekerja ... ibu tak bagi, ayah tak bagi ... tah tapi kali nie ibu bagi pulak ... pelikkk ... aku kerje dekat hotel Bayou Lagoon .. sape tahu ?? rase nyer ramai yang tak tahu berbanding yang tahu .. yang mane tahu tu mesti rumah area-area situ ... rumah aku pown area situ je, tak jaoh pown :)pergi kerje tu pown kadang-kadang ayah hantar, kadang-kadang naik motor dengan dak yati ... aku kerje sebagai waitress ... kerje taklah penat mane, just penat time weekend je ... sabtu ahad memang ramai ! especially time breakfast, pehh ! rase macam nak tercabut kaki aku beb ... time lunch tak sangat ...just biase-biase je ... tapi dinner lagi best ! kadang-kadang tak ade dinner, and kadang-kadang jugak tak ade lunch dangan dinner ... itu paling best ! duduk rilex je doe ...lap sudu ke, lap pinggan ke, tak pown pandai-pandai lah nak buat ape pown ... yang kerje dekat situ aku, jiha, yati and amira budak kelas 5D ... akak-akak senior semue baik-baik ... tapi ade sorang due lah yang macam shiall :p boss pown ok je tapi ... tapi .... ahahaha biar lah rahsia :) semalam last kite orang bekerje dekat Cafe Bayou Lagoon tu ... dah berhenti ... ye lah, dah name pown part time kan ...time nak balik semalam rase sedih pown ade jgak .. sedih nak tinggalkan akak-akak and abang-abang yang baik belake tu ... nak-nak abg aril yang gentle gituuu ~~ wuwuwu ... aku paling suke dye bercakap dengan aku ... dye jenis tak suke marah-marah ...tengok gaye macam manje je .. heeee ~~ tapi sayang, dye dah kawinnnn :( anak satu dah kot ... :(  *frussssss akuu sekejapppp !! berrr ~~ nak balik semalam pown ramai yang suruh kerje dekat situ lepas spm nanti ...part time dekat sane lagi ... tahu lah rindu dekat aku yang comel nie ... ahaha malu sekejappp !

JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

Tuesday, 4 June 2013

Segmen Topup By Emas Putih Part #3

assalamualaikum ...
hye korang ...
jom join segmen topap nie ramai-ramai :)








JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..