Get your own Digital Clock

HAI SAYA NOR AFIQAH BINTI NOR AZMI. SI KATIK YANG GARANG PLUS PLUS COMEL .. SORRYLAH BLOG IEYKA TAK BERAPE CANTIK SANGATLAH.. HOPE KORANG SUDI NAK FOLLOW BACK YER ..

Sunday, 30 June 2013

Hang Dengan Mr.Ex :)

assalamualaikum ...
hye korang :)

pehhh ! dah lame aku tak update pape cerite dalam blog aku nie kann .. so hari nie aku nak cerite pasal semalam ... wuhuhu .. semalam buat kali pertame nye aku keluar dengan Mr.Ex aku ... kali nie keluar rase lain sikit .. sebab ? sebab kali nie dye yang amek, dye yang hantar sampai rumah ... al-maklum lah .... orang tu dah ade lesen kerete ... tak macam kite, setakat lesen motor je pown ... tapi tak ape, akhir tahun nie pown aku akan amek lesen kerete jugakkk :p wekkk wekk ~~ ingat dye sorang je ke boleh amek lesen keret .. eleehhh .. ramai kot yang nak amek lesen kerete akhir tahun nie .. farid, bombe ... jiha .. tapi dak hazrin, dye special sikit, dye dah amek lesen kerete dengan motor sekali ... dye amek sekali gus, lagi senang beb ! so semalam keluar dengan zul, tapi aku ajak amy dengan hazrin teman sekali ... wuwuwu .. tak biase lah keluar berdue je ... kekokkk ! hehe dah lah aku pakai baju kurung, alololo ... dye cakap cantik + comel je .. hehehe malu itewww ! then semalam dye belanje karaoke ... wuuu ~~ nak cakaplah, bukan nak kutuk, sumpah suare dye tak sedappp ! hahahahaha bagi aku lah kurenggg sedap .. tapi still not bad lahhh :p so semalam aku lepaskan gian aku ! dah lame kot tak karaoke, so ape lagi .... nyanyi lah puas-puas .. 1 jam je kot .. time aku nyanyi dye pandang je aku ... waduhhh, naik merah muke aku tahan malu derrr ! aku rase semalam aku sorang je kot yang nyanyi ... bile turn dye nak nyanyi aku kacau .. hehe kesiannn dekat awakkk ahaha .. yang kelakar dye terkejut sebab aku suke layan dangdut .. bile aku nyanyi lagu dangdut dye punye muke lain giler .. terus dye tanye ' ika layan dangdutt ?? ' hehe .. tapi satu je lah yang tak best keluar dengan dye tu ... dye tu suke merungut .. aku suruh bawak kan barang-barang yang aku dah beli pown dye cakap berat lah, ape lah ... berrrr ~~ lembik ahhh !! so semalam ingatkan nak balik lambat sikit, tapi ibu aku dah call-call banyak kali suruh balik ... al-maklum lah, aku nie kalau dah merayau dah tak kenal jalan balik rumah dahh ... haha yang buat aku tergelak, dye cakap dye nak keluar berdue je dengan aku, sebab sebelum-sebelum nie aku keluar dengan dye mesti ajak ramai-ramai .. so dye tak nak lah aku ajak ramai-ramai untuk kali nie .. amy dengan hazrin name je ikot, tapi zul suruh dye orang jalan tempat lain .. pehhh ! cuakk aku siott .. dah lah suke pandang mate aku ... dah tu tengan duduk berborak dengan dye, fon dye berbunyi ... rupenyer si perempaun sundal A.K.A syazira tu yang mecej dye .. sundal tu tanye ' ade dekat jj kan?? ' terus zul cakap ' dye ade nampak kite ke kat sini? ' aku cakap ' lah lorat je si sundal tuuu .. ' dah tu zul buat tak tau je pasal budak sundal tu .. pape pown semalam best dapat keluar dengan dye :)




thanks sudi bawak ika jalan-jalan :)


JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

No comments:

Post a Comment