Get your own Digital Clock

HAI SAYA NOR AFIQAH BINTI NOR AZMI. SI KATIK YANG GARANG PLUS PLUS COMEL .. SORRYLAH BLOG IEYKA TAK BERAPE CANTIK SANGATLAH.. HOPE KORANG SUDI NAK FOLLOW BACK YER ..

Tuesday, 2 October 2012

Si SakIt keSeOraNGan :(

assalamualaikum ..
hye korang :(

ok hari nie aku x pergi sekolah .. sebab aku sakit perot giler babeng! 3 bulan lepas kowt x silap aku kan, aku kene gastrik .. terok jugak lah time tu sampai demam + muntah-muntah aku ... eeeiiyerrkk sumpah x best klo kene gastrik .. dah lah time kene tu aku jage ibu dekat hospital putra .. ibu kene apendix so kene operate lah .. yang  kelakar tu bukan aku jage ibu, tapi ibu yang jage aku .. pas tu dalam kol 1 kew 2 pagi mcm tu kan ibu call ayah suroh amek aku balik bawak pergi klinik .. then baru-baru nie aku nyer perot tah ape sakit tah, kejap-kejap sakit.. mule-mule takowt jugak tapi lame-lame dah biase wat keras jew lah ..
kalau nak ikotkan tadi, aku g klinik tapi doktor perempuan yang selalu aku jumpe tu x ade .. yang ade suami dye .. aku tak biase lah ngn doktor laki .. segan ~~ so aku x g lah klinik .. just buat surat sendiri jew lah ... semalam aku dah start deactivekan facebook aku .. saje jew kan .. nak cari ketenangan .. so aku just layan blog aku jew .. pape aku pergi dekat sini .. fon pown aku off sementare :P hehe
ok lah ... sekian bye!

JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

2 comments:

  1. hehe.dah tutup FB,jangan la tutup blog :)
    selamat berblogging :)

    ReplyDelete
  2. hehe .... terime kasih siti :)

    ReplyDelete