Get your own Digital Clock

HAI SAYA NOR AFIQAH BINTI NOR AZMI. SI KATIK YANG GARANG PLUS PLUS COMEL .. SORRYLAH BLOG IEYKA TAK BERAPE CANTIK SANGATLAH.. HOPE KORANG SUDI NAK FOLLOW BACK YER ..

Monday, 1 October 2012

KaU LaGi ?? MmMmMm ~~

assalamualaikum .. 
hye korang :( ..

aku sedih lah ... sedih sebab ape ? sebab teringat dekat kau zul ... ape nie B, kau buat aku sampai melalak mcm nie ??  ok kire fair lah kan sebab kau pown selalu nangis sebab aku kan ? dulu time baru2 putos aku call kau or kau call aku mesti salah sorang dari kite wajib nangis kan ? tapi yang first2 kau lah B! nangis mcm budak tecikkk!! soo sad ... :( semalam kan tetibe jew aku bukak semue mcj2 yg kau bg dekat aku ... yg marah, yg happy semue lah .. tengok, ade x gf kau yg buat mcm nie? (sediekan baldi segere!!) thats mean aku sayang kau bro! aku tau mesti kau ckp mcm nie 'kalau syg kenape buat b mcm nie??' for sure aku x kan tau nak jawab ape! sorry B..


ok tu last wish kau bg dekat aku before kite break! sedih bile bace balik.. and kalau ingat hari tu jugak aku tak balik ngn kau kan B? aku tau kau kecewe... malam tu kau call aku luahkan semue nyer... sorry .. :(


and sorry aku tak dapat jd mcm yang kau nak.. :(





JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

No comments:

Post a Comment