Get your own Digital Clock

HAI SAYA NOR AFIQAH BINTI NOR AZMI. SI KATIK YANG GARANG PLUS PLUS COMEL .. SORRYLAH BLOG IEYKA TAK BERAPE CANTIK SANGATLAH.. HOPE KORANG SUDI NAK FOLLOW BACK YER ..

Saturday, 29 September 2012

KenAngaN BerSAme kAu

seriously aku rindu kau zul ... kau nampak jew aku mcm dah benci giler dekat kau ..tapi dalam hati aku nie,, Allah jew yg tau  mcm mane sayang nyer aku dekat kau .. betape rindu nyer aku dekat kau ... aku tau kalau dulu aku tak buat keputusan melulu, sekarang kite dah bahagie kan ? lagi pown kau ngn aku dah setahun lebih couple .. anniversary kite ... birthday aku kau wish .. birthday kau aku wish, tapi lambat sebab time tu kite tengah gadohkan ? aku rindu nak pangil kau B ... rindu nak dengar kau pangil aku SYG ... kalau kau nak tau, tiap kali aku nampak kau dekat kantin time rehat kan aku rse mcm nak jew lari dekat kau .. nak pelok kau kuat2 ... KUAT KUAT B! aku rindu nak dengar suare kau B.. kalau dulu hari-hari kau call aku ... kau cakap I LOVE U syg ... B cinta syg sorang jew ... sampai bile-bile ... sampai sekarang aku percaye ape yg kau cakap dekat aku B .. aku tau kau setie.. kau berubah lepas kite couple.. kau ingatkan aku solat.. tu dah kire ciri-ciri yg aku nak.. pas tu bile aku x sihat kau call aku.. tnye aku kenape... yang buat aku lg sayang dekat kau, B ingat kan mase 1 time kite TERjumpe dekat jj... sampai kau kene marah dengan ibu aku ... yelah mane tak nyer orang yang aku tak kenal call hari-hari...  kesian kau B... tapi care kau pikat aku tu sweet giler B.. lepas tu aku pindah dekat sekolah kau .. baru kenal 2 minggu macam tu aku dah masok sekolah kau .. kite date same-same.. balik same-same.. sumpah rindu saat tu B... tapi sekarang kite dah x mcm tu kan? aku tiap-tiap hari cakap aku benci kau kan? cian kau B.. tapi percayelah mulot aku cakap benci, tapi hati aku cakap rindu ++ sayang dekat kau..
macam mane pown kau selalu dalam hati aku... kau sentiase dalam doa aku... aku doakan yg terbaik untuk kau B ..

JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

No comments:

Post a Comment