Get your own Digital Clock

HAI SAYA NOR AFIQAH BINTI NOR AZMI. SI KATIK YANG GARANG PLUS PLUS COMEL .. SORRYLAH BLOG IEYKA TAK BERAPE CANTIK SANGATLAH.. HOPE KORANG SUDI NAK FOLLOW BACK YER ..

Saturday, 13 October 2012

Semalam Dan Hari Ini ;)

assalamualaikum ..
hello korang! 

eah korang-korang .. nak tau tak semalamkan hari yang happy bagi aku ... *wink wink wink* haha banyak tuhh! ok firstly sebab birthday Zul, secondly mak lang aku dah selamat bersalin ... yeahhh we got new baby!! yang bagus nyer kan, baby tu punyer tarikh lahir same dengan Zul ... haha this baby too special to me ;) (eah, athilah pown special jugak bg aku beb!) budak tenit tu lah penyeri rumah kite orang kalau dye ade ... then semalam aku bg Zul present ... tapi TAK JUMPE POWN! just pas dekat amy then dye yang tolong bagikan .. thanks amy .. hope dye hargai present aku tu walaupun tak mahal mane pown bende alah tu ... tapi bende yang orang bagi dengan bende yang kite beli sendiri rase dye lain tau .. nak-nak lagi kalau orang yang dye sayang bagi ... owhhhhh ~~ TERAMAT sayang beb!! then bende tu jugaklah yang akan kite simpan untuk kenangan ;*) pas tu petang aku keluar dengan kawan-kawan kelas .. g makan MCD, karaoke dengan cikgu praktikal kite orang yang lagi berape hari jew nak abes praktikal ... we gonna miss you cikgu :(



sweet couple tu! 
sorrylah nak masokkan lagi gambar, tapi slow lah ... so x payah! ;p

hari nie pulak, aku tak ade pape nak buat dekat rumah so aku temankan mak cik aku yang sakit tu cuci buah pinggang dekat putra .. kesian dye kalau dulu dye boleh bergerak sikit-sikit,, now dye langsung tak boleh nak bergerak .. dah lah suami dye raye hari tu kene strok .. pas tu dye dah lah tak ade anak ... mmm kesian kan?? pas tu baru-baru nie ayah aku tolong mohonkan supaye dapat servis ambulance untuk dye pergi dan balik cuci darah .. sebab dlu dye g suami dye yang hantarkan ... naik kerete .. lagi pown tu time dye boleh bergerak kan ... tulah td aku ikot sekali naik ambulance ... haha sumpah best! dah lah yang tolong angkat mak cik aku tu encem~~ alololo .... GEDIK nyer .... haha abaikan! serius bosan! sebab aku tak ade geng dekat sane ... maklumlah kat situ penoh orang tue jew ... aku mule-mule tak nak ikot tapi bile fikir balik,, ape salahnyer kalau temankan kejap ... 4 jam jew kowt .. (GILER KEJAP KANNN ?? HAHA) kalau keluar ngn member-member tak balik rumah pown tak pe eak?? so aku ikot jew lah ... demi mak cik aku .. pas tu balik td dalam kol 4 mcm tu lah kan ... balik jew teros aku membongkangggg!! mengantok wei! pas tu sebelom balik tu aku tunggu kat luar bilik sementare nak tunggu nurse settle kan mak cik aku ... tup tup aku terlelap ... tengah terlelap tu fon aku berbunyi rupenyer mak cik aku yang call .. aku angkat tapi tak ade orang yang cakap?? pelik ... teros aku masok dalam bilik tu alih-alih tengok mak cik aku dah tak ade ... dengan katil-katil dye sekali hilang ... aku tanye nurse pas tu dye cakap dah bawak mak cik aku turun bawah .. punye lah aku cuak!! dalam hati 'MESTI AKU DAH KENE TINGGAL DENGAN AMBULANCE' haha sekali turun tengok punyer lah ramai yang tunggu aku dekat ambulance ... hehe aku cakap sorry terlelap dekat atas kerusi depan bilik tu ... haha abg yang angkat mak cik aku tu gelak kan aku?? masalah ape kau abang encem?? grrr ~~
ok lah, i have to stop here ... good bye! ;)


JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

No comments:

Post a Comment