Get your own Digital Clock

HAI SAYA NOR AFIQAH BINTI NOR AZMI. SI KATIK YANG GARANG PLUS PLUS COMEL .. SORRYLAH BLOG IEYKA TAK BERAPE CANTIK SANGATLAH.. HOPE KORANG SUDI NAK FOLLOW BACK YER ..

Sunday, 21 October 2012

AkU TunGgu KaU ...

assalamualaikum ..
hey korang ...

Aku takkan lelah menunggu
Hingga waktu ajal menjemputku
Takkan pernah sesalku untuk menunggumu

Aku harus tetap menunggu
Hingga nanti aku berbaring
Sampai mati aku akan tetap menunggumu

Ingin ku gapai bulan dan ku petik bintang
Ingin ku bagikan semua hanya untukmu
Agar kau tahu besarnya cintaku kepada dirimu

Ku ingin kau tahu tentang perasaanku
Ku ingin kau tahu besar cinta padamu
Ingin ku berikan sisa waktuku
Dan sisa hidupku sampai mati

Aku harus tetap menunggu
Hingga nanti aku berbaring
Sampai mati aku akan tetap
Akan tetap menunggumu

Ingin ku gapai bulan dan ku petik bintang
Ingin ku bagikan semua hanya untukmu
Agar kau tahu besarnya cintaku kepada dirimu

ok lagu dekat atas tu aku suke sangat-sangat sejak ade someone tu nyanyi dekat aku ... sumpah sweet lagu tu .. kalau kau lupew please ingat balik B! kalau tak aku cekik-cekik kau! dulu bukan main lagi kau nyanyi dekat aku and now kau dah lupew?? hehe x dew lah, gurau jew B .. aku kan dulu tak pernah dengar lagu nie .. tapi disebabkan kau aku jadi gilerr dengan lagu nie .. lirik dye buat aku terawang-awang dengan kenangan kite ... ingat lagi tak ape janji aku dekat kau ? and kau ingat lagi tak janji kau dekat aku ? aku ingat tau~~ pas tu kau pernah cakap kan yang kau akan tunggu aku ... kan kan ? aku pown akan tunggu kau jugak .. ingat tu! even jaoh mcm mane pown kau dengan aku, aku still tunggu kau .. jangan risau keyh ..

*insyaallah aku tunaikan janji aku
*insyaallah aku akan sayang kau sampai akhir nafas aku
*insyaallah kau akan ingat aku selalu

JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

No comments:

Post a Comment