Get your own Digital Clock

HAI SAYA NOR AFIQAH BINTI NOR AZMI. SI KATIK YANG GARANG PLUS PLUS COMEL .. SORRYLAH BLOG IEYKA TAK BERAPE CANTIK SANGATLAH.. HOPE KORANG SUDI NAK FOLLOW BACK YER ..

Sunday, 1 July 2012

Tetibe Jew Aku Rindu Kat Dye Orang Nie Semue ... :(

assalamualaikum ...

korang ... malam nie kan tetibe jew aku rindu kat ramai orang ... kat kwn2 sekolah lame,, athilah,,aku sendiri pown tak tau lah napew tibe2 malam nie rASE lain jew ... isshhh .. dah lah mate tak boleh nak lelap,, pluss rindu dekat someone ...


ok,, aku rindu saat2 dekat kem ... actually nie bukan gambar budak2 kem,, tapi ahli bombe dekat sekolah ...



itu member2 aku ....


rindu lah dengan my TONJANG .... my baby NAJIHAH .. <3


ok,, itu member2 lame dekat ASSAYIDAH dulu ... miss them ...


daN semestinyer aku akan merindui si budak tenit-tenik athilah nie ... dah lame kowt x jumpe dye .. rase nyer dah 2 minggu jugak ... bile lah dye nak balik melake yer .... dah rindu yg amat2 nie ...




JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

No comments:

Post a Comment