Get your own Digital Clock

HAI SAYA NOR AFIQAH BINTI NOR AZMI. SI KATIK YANG GARANG PLUS PLUS COMEL .. SORRYLAH BLOG IEYKA TAK BERAPE CANTIK SANGATLAH.. HOPE KORANG SUDI NAK FOLLOW BACK YER ..

Friday, 15 February 2013

Besok ?? :/

assalamualaikum ...
hye korang ...

hari nie hari jumaat ... selalu time sekolah kan, pagi jumaat macam nie bace yassin ... tapi hari nie aku tak dapat nak bace yassin sebab terbabas tidur tadi -.- errr ~ hari nie jugak kaum-kaum adam akan pergi solat jumaat ... wuwuwu KACAK berbaju melayu gituu ~~ :p ohhh yee !! hari nie 15/2 kan ? nasib aku perasan esok 16/2 ... kalau tak mati aku ... aku kene pergi kelas 6 jam untuk pra L ... moto je kot .. :p mule-mule tak rase pape pown ... rase macam biase je ... tapi bile duduk-duduk tadi, errr terase macam berdebar lah pulakk ..haha nak berdebar pasal ape plak kan ? jangan tanye, aku sendiri pown tak tau apehal ... doakan saye yer besok ... (MENGADE) eaahh eahh ! tadi kan aku ternampak ade sorang friend dekat fb update status pasal birthday ... rase macam sweet je ... 

  1. jan ---> setia ---> egois
  2. feb --->simple ---> ramah
  3. mac ---> keras kepala ---> berani
  4. april ---> menarik ---> susah dicari ganti
  5. mei ---> jujur ---> penyayang
  6. jun ---> setia ---> manja
  7. july ---> dewasa ---> setia
  8. ogos ---> simple ---> cute
  9. sept ---> ganjil ---> pelik
  10. okt ---> manja ---> baik
  11. nov ---> egois ---> menarik
  12. des ---> ceria ---> setia
korang yang mne satu ?? aku yang jun = jun ---> setia ---> manja ... haha setia tu macam ye ... yang manja tu, aduhhh geli hati mak nakkk :p manja lah sangat kannn ... sweet kan ?? bagi aku sweett :)

najihah : feb --->simple ---> ramah (bagi aku dye simple, tapi bukan simple sakai macam tu ok .. simple nice to see ... ramah tu aku tak sure lahh .. ramah kee ?? haha)

mai : sept ---> ganjil ---> pelik (eahh! betol lah! budak nie memang pelik bagi aku ... pelik pelik ... )

farid : july ---> dewasa ---> setia (dye memang dewasa, maksud aku matang ... tak macam aku, kebudak-budakan ... dye pown baik sangat-sangat)

zul : okt ---> manja ---> baik (dye memang manja ... terlalu manja ... baik pown baik .. terlalu baik)

faizal : jan ---> setia ---> egois ( haha mamat nie bagi aku setia ok :) sebab dye setia menjadi teman aku ... teman mecej, call, macam macam lah .. tq sebab sudi jadi kwn kite :) yang egois tu aku tak sure lahh .. )

aku sayang korang semueee :) 
lebiuu lahhh <3



JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

2 comments:

  1. november ---> egois ---> menarik ye memang itu abang punya XD

    ReplyDelete
  2. haha ... tang egois tu yang tak sedapp tuuu .... yang menarik itu sye suke ... sye suke .. hehe

    ReplyDelete