Get your own Digital Clock

HAI SAYA NOR AFIQAH BINTI NOR AZMI. SI KATIK YANG GARANG PLUS PLUS COMEL .. SORRYLAH BLOG IEYKA TAK BERAPE CANTIK SANGATLAH.. HOPE KORANG SUDI NAK FOLLOW BACK YER ..

Thursday, 14 February 2013

I Am Waiting ... :)

assalamualaikum ...
hye korang ...

hei ! this week is school holiday ! tapi ..... aku tak pergi mane-mane pown cuti kali nie ... just stay at home :( errr -.- serius tak syokkk + tak besttt ... yelah, mule-mule ibu dah janji nak bawak holiday dekat PD ... last-last tak jadi ... ape cerr ?? mmm ibu lambat booking resort :( so resort FULL !! huwaaa .... seminggu duduk canggok je dekat rumah ... tapi tak ape, ibu cakap cuti bulan 3 nie confirm jadi pergi holiday ... akak harap ibu tak hampe kan akak dengan adik-adik :) lagi pun ibu dah janji kan ? ok, now i am waiting for something from him ... who ?? tikk tokk .. tikk tokk ... teke lah sendiri ... :p dye cakap tunggu naik cuti nie ade suprise untuk aku ... aku punye lah jenohh pujok mende ape yang dye kepohh sangat cakap suprise tu ... tapi salah satu dari suprise tu aku dah tau ... dye nak bagi aku chocolate ! chocolate ape aku still tak tau ?? tapi just wait and see yaa :) lepas tu tah ape lagi dye nak buat ... siap cakap bende yang dye buat nie tak akan buat aku marah, malahan buat aku bertambah happy ... yeler, aku nie kan kuat marah -.- bayangkan sikit punye hal aku boleh marah dye giler babi lepas tu sampai BLOCK dye dari fb aku ... wahaha ... tu lah kau farid, buat hal dengan aku lagi ... tu balasan nyer ... :p yang sorang lagi pown ade jugak nak buat suprise untuk aku ... tapi mende ape aku pown tak tau ... yang sorang nie kalau bab suprise nie memang bahaye sikit ... dye pandai je nak buat aku kene heart attack ... nie dua orang boleh buat aku mati cepat ... ade je bende yang nak buat ... errr ... pape pown, aku tengah excited menunggu ape yang akan berlaku naik cuti nie ... hehehe



taraaa !! nie first time aku pakai tudung macam nie ... 'tudung bawal' haha tak sangke cun jugak aku pakai tudung macam nie ... ye lah biase pergi mane-mane pakai selendang je ... pakai nie pown sebab terpakse (tak ade selendang yang sesuai dengan baju tu)


JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

No comments:

Post a Comment