Get your own Digital Clock

HAI SAYA NOR AFIQAH BINTI NOR AZMI. SI KATIK YANG GARANG PLUS PLUS COMEL .. SORRYLAH BLOG IEYKA TAK BERAPE CANTIK SANGATLAH.. HOPE KORANG SUDI NAK FOLLOW BACK YER ..

Saturday, 10 November 2012

Lame Dah Aku Tak Bukak Blog & Update Macam-macam Cerite :)

assalamualaikum ...
hye korang ...

isshhh rasenyer lame dah aku tak update blog nie ... laptop pown dah lame tak terusik .... bz aku mengalahkan YB lah pulak .... ish ish ish ... mane tak, dengan exam lagi ... pulang buku teks lagi ... dah tu habes exam jew aku seminggu g subang, umah atih aku ... sebab husband dye kursus dekat melake .. dye tinggal sorang-sorang dekat rumah ... so husband dye risau lah kan ... aku pown suke juga bile dye offer ajak g umah dye ... hehe best lagi berjalan dari pergi sekolah nak-nak dah akhir tahun ... confirm-confirm lah bebudak semue bersepah sane sini sebab dah tak belajar kowt ... pas tu yang lagi best aku bawak kawan aku si najihah tu ... hehe jangan tanye kenape aku selalu bawak dye pergi mane-mane dengan aku ok ... duduk dekat sane memang best sebab tempat tu aku tak pernah pergi lagi so tu yang jakun kejap!! HAHAHAHA ... kejap jew, tak lame ok :) pergi hari ahad dengan atih aku naik kerete, balik hari khamis tengah hari by bus ... woww!! nie kali pertame aku jalan jaoh tanpa ibu aku pas tu balik sendiri jew ... mule-mule macam tak percaye jew .... tapi itu lah yang aku dah berjaye buat! mane tak nyer, aku nie dah TERBIASE pape semue ibu ayah yang buatkan .... so sekarang lah aku nak belajar berdikari ... hehe
thats all for today .. bye :)


JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

No comments:

Post a Comment