Get your own Digital Clock

HAI SAYA NOR AFIQAH BINTI NOR AZMI. SI KATIK YANG GARANG PLUS PLUS COMEL .. SORRYLAH BLOG IEYKA TAK BERAPE CANTIK SANGATLAH.. HOPE KORANG SUDI NAK FOLLOW BACK YER ..

Saturday, 8 December 2012

Bola Lagi, Lagi Dan Lagi :)

Assalamualaikum ...
hye korang ...

fuhhh ... lame dah aku tak bukak blog aku nie .... tak bz tapi just tak ade mase dehh .... al-maklumlah, kalau duduk sini memang tak ade mase je memanjang ... HOHO .. lepas tu pulak asyik-asyik berjalan jew ... tapi kalau BFF aku si najihah tu ade lagi syok tau ... ade geng !  esok dah start game malaysia vs thailand ... errr dari time malaysia vs endon lagi aku memang nak ikot ude aku pergi tengok game ... dah siap pergi shah alam lagi .. semate-mate nak tengok game tu ... tapi pak ngah aku tak kasi girl ikot ... dye cakap leceh ++ bahaye .. errr fine pak ngah, ieyka tengok dekat rumah jew lah dengan tok abah and other ... so seperti yang dirancangkan, petang karang aku nak g shah alam lagi ... teman ude tengok bola untuk game esok .. so aku kene stay dekat rumah mak ngah aku ler ... nak ajak si najhah tapi dah berape kali aku call dye abg dye cakap dye dekat hospital jage pak cik dye .. mmm x pew lah ... maybe next time aku bawak kau berjalan lah yer .. :( pape pown hopefully malaysia menang malam nie ... aku target 3-1 pown jadi lah ... hoyee hoyee ... malaysia boleh :)

JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

No comments:

Post a Comment