Get your own Digital Clock

HAI SAYA NOR AFIQAH BINTI NOR AZMI. SI KATIK YANG GARANG PLUS PLUS COMEL .. SORRYLAH BLOG IEYKA TAK BERAPE CANTIK SANGATLAH.. HOPE KORANG SUDI NAK FOLLOW BACK YER ..

Sunday, 30 December 2012

Cerita Hari Ini

assalamualaikum ...
hye korang ...

hari nie hari ahad ... so ape program korang ? aku pagi-pagi tadi dah keluar dengan ayah and adik pergi ziarah kubur arwah mak gee aku ... kubur dye tak ade kepok lagi sebab ayah cakap tanah dekat bawah tu tak mampat lagi ... kene tunggu 3 bulan lagi macam tu lah ... aku pergi dengan suami arwah sekali ... dye sampai jew terus menangis ... kesian dye ... sorang-sorang jew ... ish ish ish ... so nak dijadikan cerite, time otw pargi kubur tu tibe-tibe hati aku terdetik nak tengok dekat spambox ... spambox mcj aku lah ... giler terok aku sampai spambox ... bile tengok jew tak sangke ade satu mcj dari mr. ex ... dalam hati aku ' ya Allah ... ape lagi dye nak marah aku nie ?? ' 

tu lah yang dye mcj dekat aku ... tapi aku baru perasan pagi tadi ... dye sent semalam .. :( mule-mule bace dedau jugak sebab aku kau ... errr ... bile bace rase sedih pulak tibe-tibe ... 

lepas tu dapat lah sembang-sembang kejap ... kejap jew .. tak lame ok ..

our memory ... 

nie last mcj dye bagi dekat aku ;)

pape pown aku harap dapat berkawan dengan dye ... sampai bile-bile .. kawan selame nye maybe ??
oklah itu jew cerite aku untuk hari nie .. :)







JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

4 comments:

  1. apa2 pun letakkan pelajaran no 1 di hadapan anda,,jgn pikir sgt tentang perkara di atas itu...krana boleh merosakkan masa depan ika...percayalah..yg lepas biar jd kenangan dlm lipatan hidup kita.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. cikgu ... tu betul sangat-sangat ... ika tak amek port sangat pasai tu ...

      Delete
  2. kak aqilah ... kan kan ?? kawan lebih baik .. tak payah nak gadoh gadoh bagai ..

    ReplyDelete