Get your own Digital Clock

HAI SAYA NOR AFIQAH BINTI NOR AZMI. SI KATIK YANG GARANG PLUS PLUS COMEL .. SORRYLAH BLOG IEYKA TAK BERAPE CANTIK SANGATLAH.. HOPE KORANG SUDI NAK FOLLOW BACK YER ..

Friday, 28 December 2012

Nampak Hantu !!

assalamualaikum ...
hye korang ....

hari nie 28/12/2012 ... tak lame lagi dah sekolah .... huwaaa !! demam spm lah aku tahun 2013 .... kawan-kawan, lepas nie tak boleh lah kite nak huha huha banyak sangat macam tahun lepas ... kurangkan merayau .... itu penting sekali .. al-maklum lah kite semue kaki merayau nie ... hehe ... so tadi adik lelaki aku yang nombor 2 tu ade pendaftaran untuk form 1 ... haha dah besau adik aku ... kejap jew dah form 1 budak tu ... so mule-mule tak nak ikot pergi sekolah sebab MALAS ... tapi ayah ajak jugak sebab sekali jalan beli buku sekolah aku ... yelah dari hari tu dok lorat nak duduk kat rumah nenek .. sampai buku pown terlupe nak beli .. ish ish ish ... pagi tadi sampai jew terus pergi kantin ... ramai giler time tu ... aku jalan mate pandang bawah sebab takot terpijak kaki orang .. tengah-tengah jalan tibe -tibe ibu aku berhenti ! eah ingat ape hal lah mule-mule ... aku angkat jew muke terus aku nampak seseorang yang tak perlu aku sebut lagi betol-betol depan mate aku !! depan aku jew ! huhhh !! dalam hati terus dup dap ! dup dap ! ya Allah, ape yang aku nampak nie ?? kenape dye ade dekat sini ? apesal dye ade boleh ade depan mate aku ?? eah macam-macam soalan yang bermain dalam kepale otak aku tau time tu ! dye pandang aku lepas tu pandang tempat lain ... muke aku terus berubah giler time tu ... masing-masing buat macam tak pernah kenal pown ... buat banggang jew ... lalalala ~~ aku dah lah sorang jew time tu .. sebelah tu dye ! ape nak buat ??!! aduhhh ... tibe-tibe dari belakang ade orang pelok aku, aku terperanjat doe ! pusing jew kepale rupenyer kawan aku si adibah tu ... fuhhh ~~ lege nyer .... tibe-tibe ibu panggil, ibu cakap teman ibu pergi koperasi nak beli buku dengan laju aku tarik tangan adibah jalan pergi koperasi ... 
lepas jew beli buku, datang balik dekat kantin ... tengok betol-betol dye dah tak ade ... dalam hati alhamdulillah ... lege ... :) sekali aku pusing, tengok dye ade lagi dekat hujung kantin !! alah .... mengeluh panjang aku ... aku cakap dekat adibah ' wei dibah, jowm lah duduk kt padang ... kat bangku tu .. ' so kite orang jalan lah ... jalan depan dye buat tak nampak jew ... hahaha kelakar doe ! tapi serious, tadi banyak kali terserempak dengan dye ... time duduk, kerusi ibu dye depan aku ... eah eah eah ... kebetulan atau memang ditakdirkan ?? mate bertentang, buat tak tahu ... terpandang, buat tak nampak .. terokk !! aku tak tahu sampai bile kite akan bermusuh macam nie ... kadang-kadang rase sedih bile orang yang penah penting dalam hidup kite dulu tapi sekarang dah jadi yang paling kite benci .. apakah ?? tanpa sebab ? owh dia ieyka ..... dia seorang yang kuat ! tak pernah amek tahu pasal semue nie ... kan kan .. ok good :)

JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

2 comments: