Get your own Digital Clock

HAI SAYA NOR AFIQAH BINTI NOR AZMI. SI KATIK YANG GARANG PLUS PLUS COMEL .. SORRYLAH BLOG IEYKA TAK BERAPE CANTIK SANGATLAH.. HOPE KORANG SUDI NAK FOLLOW BACK YER ..

Tuesday, 25 December 2012

Raikan Cinta :)



assalamualaikum ...
hye korang ...
whats up ? hee

eah-eah,tetibe jew aku teringat pasal cerite raikan cinta tu ... alah pasal orang kawin tu ... wahhh ... zaman sekarang orang kawin glamour-glamour kau jahhh ~~ kalau boleh semue nak meletop !! nak voge !! sampai berpuluh, berbelas ribu abes duit pown sanggup ... tapi kalau yang jenis kekal lame tu kire ok lah kan .... nie yang kawin tak sampai 4 5 bulan divorce ... sedangkan dalam islam dah larang cerai berai nie jemahhh oii ~~ ish3 ... so tadi aku saje jew cari gambar baju pengantin, pelamin ... semue cantik-cantik doe !! geramm i tau !! hehehe ... 




lawa kan kan ?? tapi kalau warne pink lagiii lawaaa



ini yang jenis muslimah sikit lah ... comel sungguh ...


alololo .... nie pown comel jew ...sweet gitu ...


even nie just lakaran, tapi aku sure bile dah siap jahit confirm cantik doe ! warne pink !


haa !! tengok pelamin dye ... fuhh makk aiii ....


alahhh .... nie pown comell .... haii ... rambang mate doe ...


aku kurang suke tengok kerusi tinggi macam tu ... buatlah kate terhempap pengantin tak kew mampos ?? haha


haaa !! haa !! nie sweetttt giler ..... sejuk mate memandang .... i loike :)


nie nampak macam modern ... anak orang kaye selalu macam nie lah ... :p


ade jugak kad kahwin ... sekarang kad pown dah macam-macam bentuk tau ...

ade bentuk love kau jahh ! sweett gitu ... :)


nie sweet .. konon-konon yang pengantin tu kenal since secondary school ... then married :)

dah lah ... setakat tu jew lah .. nak lagi ??  cari sendiri dekat google ... berlambak kat situ .. hehe nie pown aku amek dekat google .... bye ...








JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

4 comments:

  1. Replies
    1. haha ... nice ? terime kasih :)tetibe jew nak tulis pasal kawin2 nie ... tak tau lah kenape ... hehe

      Delete
  2. waaa tak sabar nak kahwin ler nie, siap dah cari gambar baju and pelamin bagai :D
    takpe habis SPM terus kahwin ehh XP

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha .... bukan begitu lah abg ku ... nie just nak meng-share jew .... hehehe ... mane tau abg boleh dpt idea dari ape yg adik tulis tu kew ... hehe

      Delete