Get your own Digital Clock

HAI SAYA NOR AFIQAH BINTI NOR AZMI. SI KATIK YANG GARANG PLUS PLUS COMEL .. SORRYLAH BLOG IEYKA TAK BERAPE CANTIK SANGATLAH.. HOPE KORANG SUDI NAK FOLLOW BACK YER ..

Monday, 7 January 2013

Budak Bodoh !!

assalamualaikum ...
hye korang ...

sorry tajuk kali nie agak kasar sikit ... sikit je, tak banyak pown ... hehehe ... tahu tak selame aku bersekolah dekat SMKBB, tak pernah-pernah budak berani selongkar beg aku and curi buku tulis aku ... tadi tengahari patot lah aku masok jew kelas farid suruh check beg takot-takot ade barang hilang ... time dye orang curi tu semue orang tak ade dalam kelas ... semue dekat bilik ERT ... hello !! kalau  1 buku aku boleh terime lagi ... nie SEMUE !! name dah siap tulis pulak tu lagi mau berani nak curi kaa ?!! eah tadi aku marah giler + benggang dengan budak cine bodohhh tuu !! ikot hati aku, nak aje aku tampar muke dye dengan buku tu ... dye curi yang tak tulis pape lagi, yang dah bertulis tak curi ... bukan aku sorang jew, kawan aku ade yang calculator hilang, meje hilang langsung dengan buku sekali hilang ... bile dah ramai report dekan sir en chin, dye pown datang kelas bawak budak cine bodohh tu ... 3 ekor tadi aku nampak ... si farid plak dah memekak dekat belakang aku dok maki cine tu sebab sebat buku dye sekali ... tah ape si budak bodohh tu cakap dengan sir kejap lagi sir keluar kelas ... dalam 5 minit macam tu sir datang balik dekat kelas, dye ade bawak buku ... aku amek then tengok name dah kene padam gune correction tape ... bile tengok betol-betol tu buku aku sebab ade kesan tulisan name aku ...  semue buku latihan tu aku yang punye !! eeahhh panas hati aku .... walaupun dah dapat separuh, tapi aku rase ade lagi dalam 2 atau 3 buku latihan aku yang dye tak bagi ... tak ape, ade ubi ada batas ... ada hari aku balasss !! tahu lah kau baru naik form 4 !! jangan lah nak tunjuk bangsat dengan kite orang !! puiii !!

JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

2 comments:

  1. banyak betul kes macam ni kat SMKBB kan? teruk betul...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha .. tu lah .. haisshhh .. bile lah nak taubat ...

      Delete