Get your own Digital Clock

HAI SAYA NOR AFIQAH BINTI NOR AZMI. SI KATIK YANG GARANG PLUS PLUS COMEL .. SORRYLAH BLOG IEYKA TAK BERAPE CANTIK SANGATLAH.. HOPE KORANG SUDI NAK FOLLOW BACK YER ..

Saturday, 12 January 2013

Senyum Senyum Dan Senyum

assalamualaikum ...
hye korang ...

eah lame dah aku tak update blog nie ... ish ish ish ... ini atas dasar kesibukan aku  dengan buku-buku, kerja-kerja, rumah-rumah dan sekolah-sekolah ... haha kerja rumah dan kerja sekolah lahhh ... jadual pack sangat-sangat ... nak curi mase sikit pown tak dapat ... yang dapat time weekend jew lah ... macam sekarang nie ... baru lah dapat nak mengupdate blog nie ... so berbalik semula kepada tajuk entry, SENYUM !! kite kene senyum walau ape pown yang terjadi ... ape pown .. buku latihan kene curi kew, balik sekolah lambat kew, kerja sekolah banyak kew ... hehe tu salah satu contoh yang selalu buat aku tersenyum seeepanjang mase .... hahaha jangan cakap aku giler sudah ... tapi ! serious tau !! aku nie seorang yang suke senyum ... gelak ... orang putih cakap cheerful ... haaa ... tengok orang lah ... dah lah pendek, comel, cun ... macam-macam lah (ISI BAKUL ANGKAT SENDIRI = PERASAN) tak percaye yang aku nie cheerful ?? ce tanye kawan baik aku si najihah tu ... dye duduk sebelah aku dah bertahun ... selalu jew happy ... tapi gile je tak lagi sebab layan gile aku nie ... hehe thanks kawan ... yang pasal gambar tu, aku terhaaaruuu sangat-sangat .... aku tak perasan pulak yang aku nie kawan kau time susah senang ... rase macam kawan time huhaa huhaa jew .. (gelak) lagi pown kite nie dah bertahun kan kawan ... sejak dari darjah 1 beb !! so korang yang mane ade kawan baik macam si najihah nie, jage lah friendship korang ... sebab bukan senang nak dapat kawan macam tu tau ! eah terlari topik sudahhh .... so pape pown yang jadi, kite kene senyum tau kawan-kawan ... 






haaa .... senyuman dye tu ade macam senyuman aku kan kan ?? 

monyet pown tau senyum ... ;-)



JANGAN BACE JEW,, KOMEN, DAN FOLLOW LAH YER ..

No comments:

Post a Comment